PDA

View Full Version : Linking a thread or post?


clweed
02-16-2012, 06:46 PM
Has Anyone else noticed that the address bar in their browser says paceline.net all the time.

I used to be able to cut and paste a link to another thread or post.

Or is that an Ipad issue?

Thanks,

Lee

Earl Gray
02-16-2012, 07:09 PM
Until you mentioned it, I didn't notice that but I did notice that when I refresh a page it always goes back to the forum main page.

bobhufford
02-16-2012, 07:32 PM
Interesting.

If you come in this way, the thread links still work. Not sure for how long as they still have the Serotta reference.

http://forums.thepaceline.net/index.php?

Bob

buldogge
02-16-2012, 10:04 PM
A related issue (perhaps) is that, in Safari, now, I cannot touchpad gesture back thru the pages...I get a blank unloaded page.

-Mark in St. Louis

Earl Gray
02-17-2012, 08:20 AM
It does seem to be an Mac/Safari issue. Works and appears fine on my PC at work.



PS. PC's SUCK!

palincss
02-17-2012, 08:22 AM
Has Anyone else noticed that the address bar in their browser says paceline.net all the time.



No, actually I've noticed quite the opposite. Here's the address bar line for this thread:
http://forums.thepaceline.net/showthread.php?t=104422 even though I got there from a Paceline URL. It's the same for every thread: they all point to forums.thepaceline.net

William
02-17-2012, 08:24 AM
I've noticed it as well. You can't link to past threads because the address bar says Paceline in all of them. But if you link to the first post of a thread it will have an address you can capture and link to. Go figure. :confused:






William Mac/FF

oldpotatoe
02-17-2012, 08:48 AM
No, actually I've noticed quite the opposite. Here's the address bar line for this thread:
http://forums.thepaceline.net/showthread.php?t=104422 even though I got there from a Paceline URL. It's the same for every thread: they all point to forums.thepaceline.net

Same using Chrome/Macmini/Lion

Bob Loblaw
02-17-2012, 08:55 AM
I have an iMac running 10.6.

From the front page list of threads (i.e., looking at the classified section or the GD section), you can right click the link to a thread and and do "copy link". When you paste it only shows the text, but it's underlined in blue and if you click on it, it is a hyperlink.

Not much help to the iPad users, sadly.

BL